Kağıthane Özel Eğitim Meslek Okulu

Belgegeçer : .
WEB https://kagithaneomem.meb.k12.tr
Adres : ANADOLU CADDESİ BAŞAK SOKAK NO6 KAĞITHANE İSTANBUL
VİZYON : Vizyon: Farklılığın bir zenginlik olduğunu benimseterek, toplumun farklı gelişen bireylere yönelik farkındalıklarını arttırmak ve olumlu bakış açısı geliştirmelerini sağlamak.
MİSYON : Misyon: Hayatı hep geriden takip etmek zorunda kalan engelli bireyleri yaşama biraz daha yaklaştırmak, onları hayatın içine katmak, Toplumun zihinsel engellilere takındığı olumsuz tavrı yıkmak, Çeşitli nedenlerle bir takım yetersizlikleri olan öğrencilerin bu yetersizliklerini giderip toplumla beraber yaşamalarına olanaklar sağlamayı hedefliyoruz. Şu anda da var olan saygı, hoşgörü, işbirliği ve paylaşımların devamlılığı için, Öğrencileri bulunduğu seviyeden daha iyi seviyeye çıkarmak ve onları sosyal hayata hazır hale getirebilmek en büyük amacımız olacaktır. Ayrıca işletmelerin belgeli Eleman Eksikliğini tamamlamak Öğrencilerin eğitim öğretim hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanmaları sağlamak ve bir şeyler üretebildiğinin ve bu sevinci yaşatmaktır. Bize ülkesine ve tüm insanlığa yararlı, üretici, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı nesiller yetiştirmek için Kâğıthane Özel Eğitim Meslek Okulu olarak hizmete hazırlanıyoruz.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:00 12:50 13:00-17:50
Isınma : KALORİFER
Servis : TAŞIMALI EĞİTİM
Ulaşım : OKULUMUZ HAMİDYE MAHALLESİ ANADOLU CADDESİ BAŞAK SOKAKTA CEMİL MERİÇ ORTAOKULU EK BİNASINDA EĞİTİM ÖĞRETİME DEVAM ETMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri : HAMİDİYE MAHALLESİ BAŞAK SOKAK KAĞITHANE İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık :
Kontenjan Bilgileri : 50
Taban-Tavan Puan Bilgileri : SINAVSIZ ÖĞRENCİ ALINMAKTADIR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 2023-2024 eğitim öğretim yılı itibariyla ilk mezunlarını verecektir.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TÜBİKAT-4008 TÜBİTAK-4004 ÇALIŞMALARI YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus + Programları Çalışmaları yapılmaktadır.